Lediga tjänster

JUST NU SÖKER VI CNC-OPERATÖR!

Manovi Varberg AB och systerföretaget Tilcon AB båda i Varbergs kommun är två samverkande verkstadsföretag med lite olika inriktning läs mer på www.manovi.se och www.tilcon.se Tillsammans omsätter bolagen drygt 20Mkr och har 21 anställda. Vi ser en ökande efterfrågan och behöver utöka personalstyrkan.

Manovi Varberg AB tillverkar och levererar allt från enstaka komponenter till färdiga produkter åt många branscher. Vi har en bred kompetens och en modern produktion där vi använder oss av 3D-teknik. CNC maskiner inom svarvning, fräsning, elektronikmontering, verktygstillverkning, screentryck, tampongtryck, lasergravyr, träbearbetning, lackering, montering, packning och distribution är några av våra tjänster.
Tilcon och Manovi har en mycket bred och i många avseende en unik maskinpark samlat i en företagsgrupp som kan ge kunden en bred lösning så samverkan är ett nyckelord. Ett frekvent samarbete äger rum och ger möjligheter för både våra kunder och vår personal att utvecklas.

Om jobbet
Manovi Varberg AB söker erfaren CNC-operatör. Som anställd på Manovi Varberg AB arbetar du bland annat med maskinbearbetning inom svarvning och fräsning i serier eller i enstyckstillverkning. Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta med våra CNC-maskiner.

Om dig
Du är CNC-operatör med erfarenhet från svarvning och fräsning samt övrig verkstadsteknik. Om du dessutom har goda kunskaper av, HEIDENHAIN och ISO programmering samt Edgecam är detta meriterande. Som person är du självgående, noggrann och intresserad av att ditt arbete håller rätt kvalitet och van att ta eget ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga egenskaper för att du skall trivas i vårt team.

Du som söker bör vara utbildad inom industriprogrammet eller liknande teknisk utbildning och/eller ha erfarenhet från liknande inom produktion. För att lyckas i din roll är det viktigt att du har god känsla för branschen, är flexibel och har en god förmåga att prioritera. Du har en god helhetssyn och är kundorienterad. Erfarenhet från verkstadsproduktion och en god branschkännedom meriterande. Du har körkort och egen bil. Du behöver ha en bred erfarenhet från verkstäder som är utrustade med CNC styrda maskiner.

Om anställningen
Vi arbetar dagtid och är ett trevligt arbetslag bestående av kvinnor och män i varierande ålder med olika bakgrund inom verkstad och industri. Arbetsuppgifterna är varierande och omväxlande. Vi erbjuder ett självständigt, spännande och mångsidigt arbete med hög grad av frihet under ansvar och vi kan lova att det blir ett utvecklande och stimulerande arbete som ger plats för din företagsamhet och initiativförmåga. Du deltar aktivt i teamet så att våra produktionsmål uppnås och du rapporterar till vår verkstadschef.

Huvudverkstaden är nybyggd år 2010 och är ljus funktionell och mycket fräsch. För dig som överväger att flytta till Varberg så är närheten till havet är positivt upplevelse samtidigt som skogen eller storstaden inte är långt borta.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande. Dock så är inte tidpunkten för när du kan börja som avgör utan att du känner att vi kan vara en långsiktig och god arbetsgivare för dig, vi skall vara rätt för varandra. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mattias Jerkvall 0340-64 57 05. Sänd din ansökan till mattias.jerkvall@manovi.se – Bifoga gärna en enkel CV och ett personligt brev.

Epost:  info@manovi.se