Jobba hos oss

Manovi Varberg AB - Vad Vi söker hos en Medarbetare och vad Du kan förvänta dig av Oss

Manovi Varberg AB och systerföretaget Tilcon AB  är två samverkande verkstadsföretag med lite olika inriktning. Tillsammans omsätter bolagen drygt 20Mkr och har 22 anställda. Med en ökande efterfrågan vill vi utöka vår personalstyrka.

Manovi Varberg AB tillverkar och levererar allt från enstaka komponenter till färdiga produkter åt många branscher. Vi har en bred kompetens och en modern produktion där vi använder oss av 3D-teknik. CNC maskiner inom svarvning, fräsning, elektronikmontering, verktygstillverkning, screentryck, tampongtryck, lasergravyr, träbearbetning, lackering, montering, packning och distribution är några av våra tjänster.

Tilcon och Manovi har tillsammans en mycket bred och i många avseende en unik maskinpark samlat i en företagsgrupp som kan ge kunden en bred lösning så samverkan är ett nyckelord. Ett frekvent samarbete äger rum och ger möjligheter för både våra kunder och vår personal att utvecklas.

Vi arbetar dagtid och är ett trevligt arbetslag bestående av kvinnor och män i varierande ålder med olika bakgrund inom verkstad och industri. Arbetsuppgifterna är varierande och omväxlande. Vi erbjuder ett självständigt, spännande och mångsidigt arbete med hög grad av frihet under ansvar och vi kan lova att det blir ett utvecklande och stimulerande arbete som ger plats för din företagsamhet och initiativförmåga. Du deltar aktivt i teamet så att våra produktionsmål uppnås och du rapporterar till vår verkstadschef.

Huvudverkstaden är nybyggd år 2010 och är ljus funktionell och mycket fräsch. För dig som överväger att flytta till Varberg så är närheten till havet är positivt upplevelse samtidigt som skogen eller storstaden inte är långt borta.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Har du frågor om oss som arbetsgivare är du varmt välkommen att kontakta Mattias Jerkvall 0340-64 57 05 eller mattias.jerkvall@manovi.se - Bifoga gärna en enkel CV och ett personligt brev vid anställningsförfrågan 

Epost:  info@manovi.se

Lediga tjänster

CNC-Operatör

JUST NU SÖKER VI CNC-OPERATÖR Om jobbet Manovi Varberg AB söker erfaren CNC-operatör. Som anställd på Manovi Varberg AB arbetar du bland annat med maskinbearbetning inom svarvning och fräsning i serier eller i enstyckstillverkning. Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta med våra CNC-maskiner.      Om dig Du är CNC-operatör med erfarenhet från svarvning och

Read More

 

Vill du jobba med oss som vår nya medarbetare eller har du frågor om oss som arbetsgivare är du varmt välkommen att kontakta

Mattias Jerkvall 0340-64 57 05 

eller 

mattias.jerkvall@manovi.se 

Bifoga gärna en enkel CV och ett personligt brev vid anställningsförfrågan!